©

Remmers Industrielacke

Högkvalitativa ytmaterial för användning inom industriell ytteknik inomhus

Om Remmers Industrielacke

Remmers Industrielacke har fler än 200 medarbetare och är specialister på att framställa högkvalitativa beläggningar för industriell ytbehandling.

Med hjälp av våra mångsidiga produkter skyddar och förskönar vi ytor. Vi arbetade ursprungligen med träunderlagslacker, men har snabbt utökat vår framgångsrika beläggningsteknik till ”tränära” områden som spån- och fiberplattor och kan idag även betjäna helt andra områden, t.ex. utformning av ytor på konstgjorda plastmaterial, plast- och träblandningar eller metallunderlag.

Företaget grundades 1956 som 3H-Lacke i Herford och har redan från början utvecklat beläggningsteknik, som används över hela världen av marknadsledande kunder inom möbel- och köksindustrin. Sedan 2009 är företaget en del av den familjeägda Remmerskoncernen med säte i Löningen. Efter förvärvet har betydande investeringar gjorts, som även i framtiden kommer att säkerställa marknads- och teknikledarskap på viktiga marknader.

Den 1 november 2016 ombildades företaget till Remmers Industrielacke.

Extra viktigt för våra kunder: Den decentraliserade strukturen i Remmerskoncernen gör det möjligt för Remmers Industrielacke att fortsätta verka självständigt och att på ett optimalt sätt samordna försäljning, utveckling, produktion och andra funktioner vid sätet i Herford.

Vi ger våra kunder produktivitetsfördelar och nydanande ytor – med medelstor flexibilitet men som en del av en stark koncern.

Våra produkter

Remmers Industrielacke har ett mångsidigt sortiment: Vårt kärnprogram består traditionellt av lackteknik, varvid vi förutom våra standardprodukter även erbjuder skräddarsydda speciallösningar för individuella behov. Förutom hög produktkvalitet kan våra kunder även dra nytta av våra omfattande rådgivnings- och servicetjänster.

Teknik

Traditionellt sett är vi vana vid utmanande underlag inom träbranschen. Därigenom kan vi garantera unika lösningar när det gäller design och funktionalitet på många olika material.

Service

Korta beslutsvägar och leveranstider samt närhet till kunden är hemligheten bakom en perfekt fungerande tjänst. Utöver högkvalificerade laboratoriemedarbetare och tekniskt stöd i fält som alltid står till förfogande för dig för att utveckla lösningar för dina individuella krav på ytfinish, möjliggör Remmers Industrielacke en särskild kundnärhet direkt i kompetenscentret på plats.